OVER ONS

Subsidieportaal: uw gids door het aanvraagproces

Subsidieportaal staat klaar om bedrijven en particulieren te helpen bij het realiseren van hun duurzame doelen. Wij weten dat het aanvragen van subsidies een obstakel kan zijn voor velen, en daarom bieden wij deskundig advies op maat om de maximale subsidie te ontvangen voor jouw duurzame maatregelen. Onze handige tools maken het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk, zodat jij je kunt richten op het verduurzamen van jouw woning of bedrijf.

Een duurzame toekomst voor iedereen

Onze missie is om de energietransitie te versnellen en bij te dragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Door deskundig advies en innovatieve oplossingen te bieden voor het aanvragen van subsidies, maken wij duurzame investeringen toegankelijker en stimuleren we een grotere adoptie van duurzame technologieën. Zo werken we samen aan een schonere en groenere wereld voor de huidige en toekomstige generaties.

Het team van Subsidieportaal werkt hard om particulieren en bedrijven te ondersteunen bij subsidieaanvragen. Wij werken samen met verschillende partijen op het gebied van installatie, duurzaamheid en financiën. Daarbij maken we gebruik van slimme software om de aanvraagprocedure te versnellen en te vereenvoudigen tegen een goede prijs.

Allart Zoestbergen

Subsidie expert

Silven Zwarteveen

Subsidie expert

Aleksey Sukonnov

Subsidie expert

Marko van der Weijden

Subsidie expert

Onze klanten zijn o.a. aangesloten bij:

Wat onze klanten zeggen

“Het advies van Subsidieportaal scheelt enorm veel frustratie en ergernis. Door hun tools en kennis had ik binnen no time de maximale subsidie ontvangen voor mijn isolatie. Nogmaals dank voor het regelen van mijn subsidie!”

Quotes

Paula picture

Paula Hogendoorn

Zoetermeer, Isolatie subsidie