FAQ
De meest gestelde vragen

Via Subsidie Portaal B.V kunt u gemakkelijk en eenvoudig duurzame subsidies aanvragen. Binnen enkele stappen vult u onze online formulier in en geven wij u vooraf al een indicatie met hoeveel subsidie u kunt verwachten. Bij het ontvangen van uw aanvraag controleren wij de gegevens en gaan onze subsidie specialisten voor u aan de slag. Doorgaans verwerken wij alle aanvragen binnen twee werkdagen. Uw aanvraag wordt officieel ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarbij Subsidie Portaal B.V optreed als intermediair. Wij verzorgen voor u de gehele aanvraag van a tot z. De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist. Voor onze dienst hanteren wij een eenmalige verwerkingsfee van €79,-. Dit bedrag brengen wij alleen in rekening op het moment dat de subsidie aanvraag bij u is goedgekeurd.

Onze subsidie specialisten controleren uw gegevens en verwerken namens u de aanvraag bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist.

Wij dienen uw aanvraag in bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist.

Voor onze dienst hanteren wij een eenmalige verwerkingsfee van €79,-. Dit bedrag brengen wij alleen in rekening op het moment dat de subsidie aanvraag bij u is goedgekeurd. Indien uw aanvraag wordt afgewezen door de RVO brengen wij geen kosten in rekening.

Doorgaans verwerken wij alle aanvragen binnen twee werkdagen. Uw aanvraag wordt officieel ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarbij Subsidie Portaal B.V optreed als intermediair. Indien u uw aanvraag wilt annuleren vragen wij u om contact op te nemen via info@mijnsubsidieportaal.nl

Na het ontvangen van uw aanvraag dienen wij doorgaans binnen twee werkdagen uw aanvraag in bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U ontvangt hierover bericht. De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist. Mocht u in de tussentijd toch benieuwd zijn over de status van uw aanvraag kunt u ons gerust mailen op info@mijnsubsidieportaal.nl.