Sluiten

Bedankt voor uw aanvraag

Wij gaan aan de slag

Ik zal direct met uw subsidieaanvraag aan de slag gaan. Per e-mail neem ik contact op als de subsidie is aangevraagd.

  • Wij beoordelen de aanvraag en als alles goed is dienen wij binnen 2 werkdagen de subsidie in bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  • RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. In enkele gevallen kan dit langer duren. Wanneer u een grote subsidieaanvraag of verbouwing opgeeft, dan neemt de overheid langer de tijd om controle te doen. Ook is er sprake van onderbezetting van de overheid. De overheid kan dan nogmaals 8-12 weken extra de tijd nemen voor de subsidieaanvraag.
  • Na deze periode van 6 tot 8 weken wordt het subsidiebedrag direct op uw bankrekening gestort. Pas na afloop krijgt u van ons een betaallink en factuur toegestuurd.

Uw aanvraag

Indicatief subsidiebedrag:

Kosten (achteraf betalen): € 79

  • Ik verklaar dat de geïnstalleerde maatregel(en) niet binnen 12 maanden na het ontvangst van de subsidie verwijderd zal/zullen worden.- Ik verklaar dat de gegevens naar waarheid zijn opgegeven.
  • Ik ga akkoord met de verwerking van de opgegeven gegevens zoals beschreven is in de privacy policy
  • Ik machtig en geef Subsidie Portaal de opdracht om namens mij alle handelingen te verrichten om de ISDE subsidie te verkrijgen, beheren en bewzwaar te maken. Hiervoor zal in contact getreden worden met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), er zal diverse correspondentie worden gevoerd, de opgegeven gegevens zullen met het RVO gedeeld worden om kenbaar te maken wie de subsidie aanvrager is en om de subsidie te kunnen bepalen.
  • Ik ga akkoord met de kosten voor de dienst van Subsidie Portaal. Deze bedragen €79,- incl. btw. De dienst is afgerond wanneer jouw subsidie aanvraag is goedgekeurd. Wanneer de dienst is afgerond zal je hiervan via email op de hoogte worden gesteld en ontvang je een betaalverzoek.
  • Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden

€ 0

Subsidie indicatie

Subsidieportaal is intermediair voor
het RVO
Deze website is SSL beveiligd